TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Om os

Malerfirmaet Råd & Mal holder til i Dalmose på Vestsjælland. Som de fleste andre firmaer har vi gennem årene opbygget vores identitet. Malermester Ib Abildgaard er både uddannet maler og farvehandler. Derudover har han en masse efteruddannelser i bagagen som f.eks. ældre malerteknikker inden for linolie, kalkning, marmorering, opmåling, tapetsering m.m. Så skal du bruge en maler i Slagelse er vi et godt valg.

Vi bestræber os på at være anderledes end de traditionelle farvehandlere og malerfirmaer, du typisk kender i dag. Vi gør meget ud af at rådgive dig i form af at komme ud til dig i dit hjem eller din virksomhed, nemlig der hvor der skal males.

Netop ved selvsyn kan vi give dig den mest optimale rådgivning i form af diagnose, materialevalg, behandlinger, farveplanlægning, vedligeholdelse m.m. Denne rådgivning er ganske gratis for dig.

I dagligdagen møder du maler Sabine Vejle Abildgaard Nielsen, maler Susanne Vejle Hansen og mester Ib Abildgaard. Ja du gætter rigtigt! Vi er et rigtigt familieforetagende. Så du kan allerede nu bestille tid hos malerfirmaet Råd & Mal også på ting, du måske ikke skal have malet nu, men på et senere tidspunkt. Således kan vi langtidsplanlægge for dig og dine maleropgaver.

Vi har kunder overalt på Sjælland, i København, på Frederiksberg, på Fyn, på Lolland/Falster. Når vi udfører malerarbejde for dig, laver vi dette ud fra skriftlige aftaler og med prisgaranti – til begge parters fordel.

Dette indebærer, at vi meget sjældent har utilfredse kunder, men tværtimod kunder, der er loyale og ofte vender tilbage, og som ikke er bange for at komme med en anbefaling af Råd & Mal.

Kontakt Råd & Mal og få et uforpligtende tilbud – det er ganske gratis.
Ring på tlf. 29 26 36 96 eller på mail info@raad-mal.dk. Du kan også kontakte os her.

Råd & Mal team klar til arbejdet
Råd & Mal team klar til arbejdet

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk