TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Maling af trappeopgang

Trappe malet i en lys farve

Trappe malet i en lys farven NCS S 0500 – N af Råd og Mal

Maling af trappeopgang

Maling af trappeopgang er også lidt research værd, for at få en optimal løsning. Hvis du skal have malet en trappeopgang er det bedst, at få fat i en professionel maler, til at tage sig af opgaven. På den måde sikrer du dig et godt og pænt resultat, og ikke mindst minimalt personligt besvær.

Som ejer af en boligforening (eller hus med egen trappe), er det desværre nødvendigt, at male trappeopgangen fra tid til anden, i hvert fald hvis du gerne vil give et godt indtryk. Og det behøver faktisk ikke være så dyrt. Læs vores anbefalinger/tips nedenfor, hvor du kan få et par attraktive tilbud, og ikke mindst en god idé om, hvad maleropgaven vil komme til at koste.

Det omfatter maling og behandling af en trappeopgang

Nogle gange er det ikke nok kun at male. Faktisk skal der ofte sættes gang i en større proces, hvis trappeopgangen for alvor skal have et nyt look.
Hvis det drejer sig om en mindre opfriskning, tjekker vi oftest for huller og ujævnheder i trappen, som så vil blive spartlet og slebet. Derudover skal både vægge, lofter og træværk sandsynligvis alt sammen males. Denne type opfriskning tilbyder vi som regel til trapper, der i forvejen er i udmærket stand, men som har brug for at se lidt nyere og friskere ud.
Til helt slidte trapper skal der lidt mere til. Ud over spartling, slibning, maling af både vægge, lofter og træværk. Vil vi typisk foretage fugning af revner, og vi vasker og aftørrer træværket. Både spartling og maling vil ske i et større omfang, og vi vil sandsynligvis komme et ekstra lag på.
Men det er alt sammen noget, du aftaler med din maler. Vi ved af erfaring, hvad der er bedst i dit specifikke tilfælde, men du kan naturligvis altid komme med ønsker og forslag til det, der skal gøres.
Prisen retter sig selvfølgelig også efter, hvor stort omfanget af opgaven er.

40.000 kr. er ikke urealistisk for en opgang på 4. etager

Altså en pris på 10.000 kr.  pr. repos..
For at få et så præcist prisforslag, som muligt, bør du udtrykke dig klart i opgaveformuleringen. Det er også altid en god idé, at vedhæfte billeder af trappeopgangen, i dens nuværende tilstand, således at vi får en idé om, hvad der helt præcist skal til.
Trappeopgang malet af Råd & Mal i Hvidovre

Før billede af en trappeopgang i Hvidovre

Efter billede af en trappeopgang i Hvidovre

efter billede af en trappeopgang i Hvidovre

Før billede af trappeopgang

Før billede af trappeopgang

Efter billede af en trappeopgang

Efter billede af en trappeopgang

Før billede af trappe opgang

Før billede af trappe opgang

Efter billede af en trappeopgang malet af Råd & Mal

Efter billede af en trappeopgang malet af Råd & Mal

Skal du have malet din trappeopgang?

SKAL RÅD OG MAL GIVE DIG ET GODT TILBUD?

DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE

Klik her

For mere råd og vejledning, klik her: https://www.raad-mal.dk/malertips
I
nspiration m.m. ?? http://www.facebook.com/raadmal

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk