TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Billig tapet

Billig tapet – pift dit hjem op til en god pris

Du finder det helt rigtige tapet, som passer lige ind i din indretning i Råd & Mals tapet-shop. Det er her du finder vores store udvalg af billige tapeter. Uanset om du ønsker at indrette en enkelt væg med et lækkert tapet, eller i stedet et helt rum der trænger til fornyelse, så finder du det lige her. At friske hjemmet op med tapet er en billig, nem og hurtig løsning, når der skal renoveres, eller når du blot trænger til, at der skal ske noget nyt.

wallsticker - Mickey Mouse tapet

Det er igen blevet moderne at dekorere sit hjem med tapet for at skabe kontraster i boligen.

De hvide vægge i hjemmet bliver gradvist blandet med nye farver, mønstre og strukturer. Når du dekorerer dine vægge skabes der en hyggelig atmosfære i hjemmet, som også bliver tilført personlighed og karakter. Du kan frit vælge, at tapetsere i børneværelset, stuen, køkkenet eller noget helt fjerde med vores tapeter. Selvom vores tapeter er billige, kan de sagtens holde til slitage og er skabt af gode kvalitetsmaterialer. 

Billigt børnetapet

Med en billig tapet løsning kan du skabe nye drømmerum. Skab en dejlig børnevenlig stemning i børneværelset. Her skal der både soves og leges, så overvej hvilken tapettype der bør ibrugtages. Har dit barn fx svært ved at falde til ro om aftenen, kan et småmønstret tapet med blomster, prikker eller små dyr og fugle være en god løsning. Den lille kan ligge og tælle indtil øjnene bliver trætte og søvnen overtager. Vælg da også en sød pastelnuance, gerne i varme farve, som er har en søvndyssende effekt på øjet. Har dit barn omvendt brug for, at dets værelse indbyder til leg og sjov. I sådanne tilfælde kan du med fordel vælge de lidt mere ‘seje’ tapettyper af Disney figurer, superhelte mm. Tapetsering af børneværelset kan med fordel kombineres med en wallsticker med et sødt og børnevenligt design som Peter Plys eller et mere råt designvalg i form af Star Wars.

Andre kostvenlige tapeter

billig tapet - Retro

Hvad enten du ønsker ensfarvet, mønstret, grafisk eller et helt fjerde tapet, så har vi det billig tapet, som giver dig det rum, du ønsker. Mangler du tapetet, som passer ind i den nordisk minimalistiske stil, så finder du bl.a. grafiske og rene linjer under kategorierne Retro tapet og Stribet tapet. Er du mere til den rå urban stil, også kendt som New Yorker stilen, finder du illusionen om en rå murstensvæg under kategorien Mursten. Skal du skabe et rum, som indbyder til ro og fordybelse, har vi billig tapet i afdæmpende farver og diskret mønster. Skal der derimod være mere spræl på både farver og mønster, er dette også tapettyper, du finder hos os.

Hos os finder du tapeter af høj- og kraftig kvalitet

Vi har mere end 11 år i branchen, og du kan derfor være sikker på at få produkter og service i topklasse. Da vi har mange år i faget, kan vi også tilbyde dig kompetent faglig rådgivning baseret på vores viden og erfaringer. Hos Råd & Mal kan du købe billig tapet online til selv at sætte op. Du finder her en udførlig guide til opsætning af tapet. Er du i tvivl om, hvor meget tapet du har brug for, står vi også til rådighed med vejledning herom.
Har du ikke mod på selv at stå med tapetklister på fingrene og tungen lige i munden, når tapetet skal stå snorlige, så hjælper vi dig gerne med det. Du kan kontakte os lige her.

Billig opsætning af tapeter

Her hos Råd & Mal hjælper vi dig hele vejen. Derfor assisterer vi også gerne med opsætning af dit nye tapet. Vi har mange års erfaring med tapetsering og leverer altid et professionelt slutresultat. Vi har helt styr på processen og vejleder dig gerne. Du kan følge vores opsætningsguide eller kontakte os for spørgsmål. Vær’ opmærksom på, at du ikke kommer til, at forskyde tapetmønsteret eller lave luftlommer eller krøller undervejs. 

Billigt alternativ til tapeter

Er tapeter ikke noget for dig, så skal du ikke fortvivle. Der findes findes et hav af spændende alternativer, som ser pæne ud på dine vægge. Et af vores foretrukne metoder hos Råd & Mal er den særlige marmoreringsteknik, som får dine vægge til, at fremstå fyldt med fløjsblød tekstur. Derudover fuldspartler vi også vægge for et helt glat og smidigt look.

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk