TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Maler tilbud

Står du med en maleropgave foran dig, og orker du ikke selv at svinge malerrullen, så få et malertilbud.

Det at skulle male sit hjem kan virke som en let og overskuelig opgave, men der er mange, som må sande, at det er en lidt sværere opgave end først antaget. Søg derfor efter et godt  maler tilbud.

Så slipper du for problemer med løbende maling, klatter af maling over det hele eller de berømte helligdage, som bare er nogle af de problemer, du kan støde på, når du maler. Så hvorfor bruge en masse unødig tid og penge på at rette op på fejl, når du kan få et malertilbud​ lige her hos Råd & Mal.

Arbejdstiden på malerarbejde

Du tænker nok, at du kan spare en masse penge på selv at male dit hjem, men sandheden er, at vi som professionelle malere kan udføre jobbet hurtigere end dig. Dette betyder også, at et simpelt stykke malerarbejde ikke løber op i mange mandetimer. Derudover har vi alle remedierne, som skal bruges til at udføre jobbet.

Du slipper derfor for at stå tilbage med en masse ting, som skal smides ud bagefter. Vi handler også kvalitetsmaling ind til en fornuftig pris, så du sparer ikke mange kroner og ører på at male selv, hvis du gør regnestykket op i penge og tidsforbrug. Så hvorfor ikke bruge tiden på noget andet og få et maler tilbud​ fra os, så vi kan spare dig for besværet?

Når du benytter et malertilbud​ fra Råd & Mal, sikrer du dig selv, da du får udført et stykke malerarbejde, som er af høj kvalitet. Vi giver dig vejledning og rådgivning ift. farvevalg, så du får valgt den helt rigtige farve, som passer til lige netop din bolig. Vi sørger for, at du får det bedste resultat.

Med et malertilbud​ fra os får du en maler, som har mange års erfaring og håndværket i orden. Vi elsker vores arbejde, så når du benytter os, får du en maler, som er topmotiveret, engageret og altid klar på at hjælpe dig med at få dit drømmeresultat.

Vi står klar til at hjælpe dig med store som små maleropgaver. Har du ét rum, facade eller et helt hus der skal males, kan du kontakte os her

Vi har også løbende maler tilbud her på vores Facebook side www.facebook.com/raadmal/

Skulle du finde et malertilbud​ hos en anden maler, som er billigere end vores tilbud, så tilbyder vi hos Råd & Mal prisgaranti.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon

  Få et frisk malertilbud

  Fast pris, f.eks. bolig på 50 m2 = kun kr. 4.900,-
  (inkl. arbejdsløn, materialer, kørsel m.m.) med prisgaranti.
  Timepris på regning = aftales fra gang til gang med prisgaranti.
  Men ofte omkring 250,- kr. i timen ex. moms. Og 312,50 kr. inkl. moms i timen.
  Vi er som regel de billigste og på faste tilbud også billigere end udenlandske håndværkere.

  Spar penge ved at:

  – Male selv med hjælp fra os!

  – Finde en maler der er billigere end os, så matcher vi prisen!

  Maler tilbud:

  For kun 1300 kr. kan du få malet din lejlighed på 100 m2

  Vi sørger for maling, og du kan låne værktøj. Vi giver samtidig gode tips og tricks til dig undervejs i forløbet.

  Værdi: 9.000 kr.

  Din pris: 1.300 kr.

  Du sparer: 7.700 kr.

  DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE!

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk