TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Malerarbejde for private

Har du brug for en billig maler?

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformularen! eller mail på: info@raad-mal.dk

Ring i dag

29 26 36 96
Råd & Mal malerfirma har hjemme på Midtsjælland, hvorfra vi dækker byer som Næstved, Slagelse, Korsør, Skælskør og Dalmose, men vi kører ud på hele Sjælland inkl. Fyn og Lolland-Falster. Vi op startede 20. april 2006 med at udføre malerarbejde​ for private. Vi har prisgaranti og mange tilfredse kunder bag os.

Vi er en lille familieejet virksomhed, men dette betyder ikke, at vi ikke kan løse større maleropgaver. Vi løser alle typer af malerarbejde​.

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon
  Malerarbejde - Maler priser? Råd & Mal har svaret!
  Malerarbejde - Maler priser? Råd & Mal har svaret!

  Der findes rigtigt mange malerfirmaer alene på Sjælland, hvorfor det både kan være svært og uoverskueligt at finde ud af, hvilket firma du skal vælge? Vi elsker vores job, og vi er altid parate til nye spændende malerprojekter. Derudover går vi aldrig af vejen for nye udfordringer.

  Maler priser

  Har du noget malerarbejde​, du skal have udført, kan du med fordel kontakte os. Sammenligner du maler priser, så husk at hos os får du prisgaranti. Det vil sige, hvis du kan købe malingen eller få udført malerarbejde​t billigere et andet sted, laver vi det til samme pris. Vi matcher tilbud og kvalitet, hvilket er din sikkerhed for det rigtige køb til den rigtige pris.

  Mange private overvejer at udføre malerarbejde​t selv

  Dette tager tid, og der er en masse remedier, du skal anskaffe for at kunne få et præsentabelt resultat. Det at male en væg kan virke ligetil, men der er en masse, du skal vide om maling, spartling osv.

  Ydermere skal du vide, hvad du skal gøre, hvis der sker fejl/uheld under processen. Målet er at få et resultat, du bliver glad for. Det er her, vi kan hjælpe dig. Med hjælp fra os slipper du for at skulle ud og investere i en masse remedier, som du ikke skal bruge bagefter.

  Derudover får du samtidig en maler med mange års erfaring, som ved, hvor meget maling der skal påføres, og hvad der skal gøres, når malerarbejde​t driller. Vi sørger for, at du får et resultat, du bliver glad for at kigge på.

  Ring i dag

  29 26 36 96

  Skal du som lejer male din lejlighed selv?

  Skal du fraflytte dit lejemål, og står du selv for renovering heraf, så er det en god idé at rådføre dig med en fagmand. Mange lejere vælger at “spare” penge på maleren og udfører malerarbejde​t selv. Desværre kan det i stedet blive dyrt at spare maleren væk, da det, du selv har malet, i 90% af tilfældene desværre ikke er godt nok.

  Du ender i disse tilfælde efterfølgende med at skulle have et momsregistreret malerfirma ind og udbedre fejlene. Dette resulterer i, at dit malerarbejde​ kommer til at koste dig mere end nødvendigt.

   

  Nedenfor har vi lavet en liste over de fejl, som typisk forekommer, når du selv istandsætter:

  • Malingen på væggene dækker ikke ordentligt.
  • Der er ikke malet med en spærrende maling. Dette betyder, at har væggene været nikotingule, bliver de gule igen eller fremstår skjoldede.
  • Der er ikke malet med den påkrævede farvekode.
  • Der er malet på paneler, gulv m.m. Disse skal males om eller renses af, og det kan være en bekostelig affære.
  • Beskæring til lofter er ikke udført ordentligt.
  • Huller i vægge, lofter m.m. er ikke spartlet ordentligt.
  • Der er ikke fuget korrekt.

  Vi udfører ikke kun malerarbejde​, vi laver også gulvslibning og kan derfor tilbyde dig en samlet pakke. Du kan kontakte os lige her.

  Ring i dag

  29 26 36 96

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk