TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Malerarbejde for erhverv

Få et uforpligtende tilbud på alle maleropgaver med prisgaranti. Ring eller udfyld kontaktformen!

Ring i dag

29 26 36 96
Som erhvervsdrivende har du måske behov for at få malet kontoret, butikken, undervisningslokalet eller noget helt andet, så du kan modtage dine kunder med kulør.

Råd & Mal er et malerfirma lidt uden for Slagelse, der kan hjælpe med at skabe de perfekte rammer for din virksomhed, uanset om du skal have malet kontoret, butikken, showroom’et eller noget helt fjerde. Vi har mange års erfaring med erhvervsmaling og har arbejdet med mange profiler. Vi har en stor kreativ ekspertise men kan også hjælpe, hvis du blot trænger til ny farve på væggene eller gerne vil have ordnet gulve.

Spar penge ved at:

– Male selv med hjælp fra os!

– Finde en maler der er billigere end os, så matcher vi prisen!

Få et uforpligtende tilbud

Slip for besværet. Lad os kontakte dig.

  Mail
  Telefon
  Fotostat: The World’s Tallest Building
  Fotostat: The World’s Tallest Building

  Vi tilbyder dig en kundeservice, der er lidt udover det sædvanlige. Det gør vi ved at arbejde hårdt på, at du under hele forløbet oplever, at dit projekt er i professionelle og kompetente hænder. Vi videreuddanner os løbende og er, udover at være faglærte malere, også efteruddannede inden for ældre malerteknikker. Samtidig holder vi os hele tiden ajour med vores fags udvikling.

  Vi kan også hjælpe dig, hvis du gerne vil have en snak om dine kreative ideer, farvesammensætning eller malerteknikker. Sidst men ikke mindst tilbyder vi det hele med prisgaranti. Vi er altså bedst OG billigst. Det bliver ikke meget bedre! Se mere om Råd & Mal eller kontakt os for et uforpligtende tilbud eller på tlf. 29 26 36 96.

  Dine maleropgaver er du altid velkommen til at gennemdrøfte med os, ligesom du også kan få lavet dine gulve, med f.eks. afslibning, lud, lak, olie, sæbe m.m.

  Vores kunder siger


  Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

  5/5 anbefalinger på håndværker.dk