TLF. 29 26 36 96INFO@RAAD-MAL.DK – CVR: 32934463

Maler Skælskør og Vestsjælland

Søger du maler i Skælskør eller på Vestsjælland?

Ring i dag

29 26 36 96
Maler Skælskør eller omegn ? Er malerfirmaet Råd & Mal et godt bud. Man kan virkelig se forskellen når arbejdet er udført af professionelle og bliver det gjort af en autoriseret håndværker behøver det heller ikke at beslaglægge dine rum så længe. Et malerfirma har allerede alle de værktøjer der skal til for at udføre arbejdet hurtigt og i høj kvalitet så på den måde sparer du både tid på indkøbsturen og penge på investering i malergrej. I sidste ende behøver det ikke blive meget dyrere end at gøre det selv.

Maler Skælskør og Vestsjælland ? Så kan du finde din maler her

Maler Skælskør ? Her har Råd & Mal malet bolig i Skælskør

Maler Skælskør

Der er mange udbydere af malerarbejde og malerfirmaer i Skælskør og resten af Vestsjælland

Der er mange udbydere af malerarbejde både til erhverv, det offentlige og det private og derfor kan du med held kigge efter det firma der specialiserer sig indenfor det område du skal have varetaget malerarbejde på. Nogle firmaer tager sig hovedsageligt af meget store projekter og derfor er det nok ikke dem du skal bruge hvis du kun skal have malet din stue, og selvfølgelig det samme med omvendt fortegn. Samtidig har et firma der arbejder med malerarbejde til daglig den viden der skal til for at finde den rette maling til de rette materialer. Der er hørt historier om folk der har brugt udendørs maling indvendig og omvendt, og disse fejl kan blive alvorlige hvis du eksempelvis har brugt plastikmaling på dit tapet. Sådanne fejl slipper du for ved at bruge et professionelt firma.

Maler Skælskør og Vestsjælland ? Kontakt os her 29263696

Råd & Mal har her malet bolig i Skælskør. Skal du være den næste til at modtage
et godt malertilbud på maling af bolig i Skælskør ?

Find det rette malerarbejde og den rette maler og malerfirma på nettet

På nettet kan du finde de forskellige udbydere af arbejdet i Skælskør og resten af Vestsjælland. Her kan du nemt og enkelt finde ud af hvem der passer til den arbejdsopgave du har brug for. Er du bekymret for kvaliteten af de forskellige firmaer kan du se på debatforums og blogs hvem der har lavet byggesjusk og lignende og hvem der har tilfredse kunder, og på den måde danne dig et billede af hvem der er gode at bruge. Husk at ved at bruge professionelle håndværkere stiger dit hus i værdi ved vedligeholdelse, og dermed er det ikke kun en udgift, men også en investering i dit hus. Den rigtige maling beskytter dine vægge og hjælper til at holde dit hus sundt. Sunde boliger er godt for mennesker, så på den måde er det en god investering, og en god ide at få arbejdet udført i tide. Eksempelvis inden der opstået problemer i form af fugtskader eller lignende. Så hvis du skal bruge en professionelmaler i Skælskør, så kontakt malerfirmaet Råd & Mal og Ib Abildgaard.

Kunderne siger ✓
Se vores priser ✓

SKAL RÅD OG MAL GIVE DIG ET GODT TILBUD?

DU FÅR ALTID PRISGARANTI OG PROFESSIONELT ARBEJDE

Ring i dag

29 26 36 96
Foreløbig har vi været følgende steder i Skælskør området og øvrig Vestsjælland og lave maler, gulvarbejde og salg af maling:

4200 Slagelse: Frederiksgade – Hellig Andersvej – Fruegade – Østerbro – Byvangen, Slots Bjergby – Rostedvej – Hansensvej – Nordrupvej – Vollerupvej – Harevænget – Højen – Søgårdsvej – Bjergbygade.

4220 Korsør: Vemmelev, Snerlevej.

4230 Skælskør: Rådmandsvej – Hesselhaven – Havnevej – CarlMedingsvej – Gammelgade.

4250 Fuglebjerg: Lærkevej – Svalevej.

4261 Dalmose: Orebyvej – Hovedgaden.

4262 Sandved: Langgade.

Ring i dag

29 26 36 96

Vores kunder siger


Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne Stjerne

5/5 anbefalinger på håndværker.dk